Szerviz

Háztartási gépek azonnali szervizelése és karbantartása Debrecen kül- és belterületén!

Valamelyik háztartási gépe felmondta a szolgálatot? Mosás közben leállt a mosógépe és elárasztotta a fürdőszobát? A hűtőgépe vagy a fagyasztója hirtelen leállt, és megromlott az a rengeteg érték ami benne volt? Járt már Önnél korábban szerelő, de elégedetlen volt vele? Unja, hogy folyamatosan új szerelő után kell néznie?

Ilyen és ehhez hasonló háztartási gépek és eszközök karbantartásával foglalkozunk a hét mindennapján:

  • Automata mosógépek javítása, hagyományos keverőtárcsás mosógépek szerelése, centrifugák, mosó- szárítógépek, szárítógépek,
  • Hűtőgépek, fagyasztógépek megjavítása,
  • Hűtő-fűtő klímák szerelése,
  • Sütők, főzőlapok,  gáz és villany és kombinált tűzhelyek javítása és karbantartása, amely az Ön mindennapi kényelmét szolgálja!

Csere- gépalkatrészek, háztartási gépek biztosítása és szervizelése a karbantartás teljes időtartamára!

Vannak olyan alkalmak, amikor szükséges elszállítani a problémás háztartási gépeket javítás és szervizelés céljából, mivel a komolyabb problémákkal és műszaki hibákkal rendelkező háztartási gépek javítását saját műhelyünkben tudjuk elvégezni. Ilyen esetekben  biztosítunk – ideiglenesen – a szervizelés idejére új háztartási gépeket vagy eszközöket, hogy az Ön otthonában elvégzésre váró háztartási munkafolyamatok, megállás- és zökkenőmentesek maradhassanak. Cégünk teljes garanciát vállal a szállítás és a javítás körülményeire az azonnali problémamegoldás és az ügyfélelvárások teljes igényével.

KERESSEN MINKET MOST!

Áraink
Kiszállási díj  8500 Ft Debrecenen kívül 10500 Ft

Segíthetünk? Segíthetünk? Kapcsolat