Pályázat

Eszközbeszerzés pályázat

Kedvezményezett neve: Kiss János Egyéni Vállalkozó
Projekt címe: Eszközbeszerzés Kiss János Egyéni Vállalkozónál
Szerződött támogatás összege: 7.924.420 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Projekt tartalmának bemutatása: „Jelen projekt megvalósítási helyszíne a vállalkozás 4211 Ebes, Vadas utca 426/19 helyrajzi szám alatt található telephelye volt, az itt található raktárépület eszközellátottsága bővült nagyteljesítményű, precíz, minőségi munkavégzésre alkalmas targoncával, valamint egy polcrendszer kialakításával.
A projekt keretében 1 db TOYOTA TONERO 02-8FGF15 hidrodinamikus hajtású homlokvillás targonca és 1 db TOYOTA soros/statikus állványrendszer került beszerzésre. A beszerzett eszközök a napelem kivitelezési és klímaszerelési tevékenységemhez kapcsolódnak, segítségükkel nagyobb és átláthatóbb raktárkészletet tudok felhalmozni, így folyamatosan biztosítani tudom a kivitelezéshez szükséges eszközellátást. A polcrendszer segítségével a napelem panelek, az azokhoz tartozó villanyszerelési anyagok, klímák, inverterek csoportosítva tárolhatóak, így átláthatóbb raktárnyilvántartás valósult meg. A targonca pedig az anyagmozgatásban vesz részt, csökkentve ezáltal a dolgozók fizikai terheit, valamint elősegítve a raktárkapacitás minél jobban történő kihasználását (függőleges terjeszkedési lehetőségek).
A felsorolt eszközök által technológiai újítást és kapacitásbővítést tudtam végrehajtani, olyan eszközök kerültek beszerzésre, mellyel még nem rendelkezett vállalkozásom.
A projekt hozzájárult a termelékenység és a vállalkozás teljesítőképességének racionalizálásához, a beszerzett eszközök segítségével csökkentek a dolgozók fizikai terhei, valamint a külső tényezőktől való függőség.
A beszerzett eszközök által a vállalkozás versenyképes tudott maradni, a vevői megrendeléseket határidőre tudja teljesíteni, ezáltal továbbra is megbízható partnernek számít megrendelői körében.”

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.02.03.
Projekt azonosítószáma: GINOP PLUSZ-1.2.2-22-2022-04660


„Gyakornoki program pályakezdők támogatására”

A kedvezményezett neve: Kiss János egyéni vállalkozó
A projekt címe: Gyakornokok alkalmazása Kiss János egyéni vállalkozónál
A szerződött támogatás összege: 14,49 millió Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100 %
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.03.17.
A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-01504
A projekt tartalmának bemutatása: A projekt részeként 4 fő gyakornok (hűtő- és klímaberendezés szerelő, karbantartó és elektromos gép- és készülékszerelő) foglalkoztatása valósult meg eszközbeszerzéssel egybekötve.

Segíthetünk? Segíthetünk? Kapcsolat