Honlapkészítés Debrecenben

A Webcorp International Kft. egy olyan debreceni székhellyel rendelkező és honlapkészítéssel foglalkozó cég, amely a kihívásokra és problémákra úgy tekint, mint nagyszerű lehetőségek sokaságára, amelyek professzionális megvalósításra várnak. A Megjavitom.com vezetőjének pont egy olyan csapatra volt szüksége, akik Debrecenben könnyedén elérhetőek, és akiknek nem okoznak problémát a honlapkészítéssel járó feladatok. Ennek okán a Webcorp International Kft. fő profilja a professzionális és minőségi honlapkészítés Debrecen elérhető és frekventált helyén.

A sikeres honlapkészítés kulcsa a részfeladatok precíz megvalósításában rejlik. Fontos, hogy olyan honlapot készítsünk ügyfeleinknek, amellyel rövid időn belül teljesítheti üzleti elvárásait és kitűzött céljait, valamint hogy hosszú időn keresztül megállhassa helyét a debreceni honlapkészítés széleskörű piacán.

Mit is jelenthet ez? Ügyfelünk honlapjának minden várható célt teljesíteni kell. A tulajdonos egy személyes konzultáció keretében kiválasztotta a referenciáink közül, hogy pontosan milyen honlapot is szeretne. Az elvárásai tiszták és egyenesek voltak: „Olyan honlap készítésével szeretnélek megbízni benneteket, amely letisztult, átlátható, felhasználóbarát, valamint amivel könnyedén tud azonosulni a célcsoportom. Azt szeretném, hogy az ügyfeleim könnyedén megtalálják azt a szolgáltatást, amelyre pont szükségük van.” – mondta nekünk az első konzultáció alkalmával a Megjavitom.com vezetője.

Ezenkívül külön kérése volt, hogy végezzünk keresőoptimalizálást, illetve indítsunk számára költséghatékony Google AdWords kampányokat. Ennek eredményeképpen a releváns kulcsszavakra azonnal megjelenik a Google kereső szponzorált tartalmai között, illetve a folyamatosan optimalizálás révén egyre feljebb és feljebb kerül honlapja a Google ingyenes találati listájában. Az említett csatornákon keresztül számos megrendelést hoztak már a cég számára. A keresőoptimalizálás és a Google AdWords kampányok támogatásaként olyan érkezési oldalakat (a hirdetésből érkezett látogatók ide érkeznek a hirdetés kattintása után) és blogbejegyzéseket készítettünk, amelyek releváns és értékes tartalommal látják el potenciális ügyfeleit, valamint a Megjavitom.com összes aloldalát a webszövegírás és a webergonómiai szabályok szerint írtuk meg.

Segíthetünk? Segíthetünk? Kapcsolat