Kiváló védelem DSC riasztóval

Betörtek a házába? Mindent elvittek? Megfogadta, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy ez a jövőben ne fordulhasson elő? Akkor ez a cikk most Önnek szól!

Mi csak bízni tudunk abban, hogy ez az írás nem akkor talált rá Önre, amikor már túl késő. Tudjuk milyen érzés az, amikor egy váratlan helyzetben kiderül, hogy betörtek lakásunkba, üzletünkbe, ingatlanunkba vagy telephelyünkre. Az a csalódás ami akkor éri az embert, az leírhatatlan. Elsőnek el sem akarjuk hinni, hogy ez velünk is megtörténhet. De sajnos igen! A mai világban egyre több a betöréses lopások száma, amely óvatlanul is arra hívja fel a figyelmünket, hogy mindent el kell követnünk annak érdekében, hogy megvédjük ingóságainkat. Egyáltalán nem mondunk „nagyot” amikor azt állítjuk, hogy egyes emberek csak azon törik a fejüket, hogy mi módon tudnák elvenni azt ami a MIÉNK? Ön szerint ez hihetetlen? Cseppet sem az. Volt olyan ügyfelünk, akik a közvetlen szomszédja lopott meg! Egy olyan ember, akiről sosem feltételezte volna, hogy ilyet csinál.

dsc_riaszto-debrecen

Védje meg otthonát!

A DSC riasztórendszerek minden védelmi igényt kielégítenek és megfelelő biztonságot tudnak adni otthonának, üzletének vagy telephelyének 0-24 órában! A Digital Security Control’s (DSC) riasztói az egyik legmegbízhatóbbak a világon amely tényt mi sem tudná jobban bizonyítani, hogy a Magyarországon lévő riasztórendszerek többségét DSC riasztórendszerrel telepítették.

Miből állhat egy megfelelő riasztórendszer?

-Különálló és független riasztóközpont.

-Egy vagy több kezelőegység.

-Maximálisan szabotázs védett akkumulátoros sziréna.

-Infra mozgásérzékelők.

-Nyitásérzékelők az ajtókra.

-A hálózat össze van kötve a mobiltelefonjával!

A legtöbb DSC riasztó képes egy jelzést küldeni mobiltelefonunkra riasztás esetén! INYGEN!

Védje meg otthonát Debrecenben! Keressen minket most!


    Cimkék:
    Segíthetünk? Segíthetünk? Kapcsolat